Napiapp ajánló (2020. február 7.)

2020. február 07.
6.9331
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Baldur's Gate: Enhanced Edition: 3790 forint helyett ismét akciós áron, mindössze 1799 forint ellenében szerezhetjük be magunknak a Baldur's Gate: Enhanced Edition-t, mely legendás szerepjátékként hetekre elegendő kikapcsolódást nyújt nekünk.

Bouncer Story: 1590 helyett totál ingyen megy most átmenetileg a Play Áruházban a Bouncer Story, melyben kidobóként a maffia szolgálatába állhatunk majd, ami rengeteg izgalmat és veszélyt tartogat számunkra.

Dragon Castle: The Board Game: 2299 forint helyett 1490 forintba kerül most átmenetileg a Dragon Castle: The Board Game, a klasszikus Mahjong által inspirált társasjáték, mely a maga módján nem sok újdonságot kínál.

App Store:

Infamous Machine: mindössze 349 forintért megy most átmenetileg az Infamous Machine című klasszikus point and click kalandjáték, melyben Kelvin oldalán egy igazi időutazáson vehetünk részt, hogy segítsünk a korabeli géniuszoknak megalkotni életük fő művét.

The Franz Kafka Videogame: 349 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en a The Franz Kafka Videogame is, melyben a point and click kalandok mintájára lehetőséget kapunk játékos formában megismerni Kafka életét.

The Whispered World Special Edition: szintén 349 forintra leárazva illeszthető most a gyűjteményünkbe egy rövid ideig a The Whispered World Special Edition, mely a Daedalic zseniális és csodálatos kalandjátékaként repít el minket egy különleges világba.
3 hozzászólás

peter97

2 hete és 3 napja

Bouncer Story ingyen whoaaaa!!!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 3 napja

Rohadt jó akciók!

válasz erre

fonemaker

2 hete és 3 napja

Köszi srácok ismét. Jók az akciók.

válasz erre