Napiapp ajánló (2020. január 13.)

2020. január 13.
2.6441
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Pebble Universe: 790 forint helyett totál ingyen csaphatjuk le magunknak most egy rövid ideig Androidon a Pebble Universe című mobiljátékot, mely garantáltan leveszi majd a lábáról a különleges logikai alkotások kedvelőit.

AG Subway Simulator Mobile: 129 forint helyett teljesen ingyen próbálhatjuk ki most Androidon egy rövid ideig, hogy milyen érzés a metróvezetők élete, amihez egy vérbeli szimulátor kínálja a megfelelő hátteret.

Slayer Bizarre Shmup: 1399 helyett szintén totál ingyen vár ránk most a Play Áruház kínálatában a Slayer Bizarre Shmup című űrlövölde, mely látványos megoldásaival, a korabeli árkád vonulatot állítja a középpontba.

App Store:

Anthill: ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy milyen lehet egy igazi hangyaháború, méghozzá a maga taktikus mivoltával együtt, akkor 699 forint ellenében most lehetőséged nyílik kipróbálni az Anthill című alkotás által.

SteamWorld Heist: 1790 forintra leárazva tudjuk most a gyűjteménybe illeszteni a SteamWorld Heist címre keresztelt oldalnézetes őrületet, melyben egy különleges sci-fi világban kell harcolnunk a véletlenszerűen generált pályákon.

What Lies Underground: ha szeretjük a klasszikus point and click kalandjátékokat, akkor átmenetileg 699 forintért csaphatjuk le magunknak a What Lies Underground című alkotást, melyben belső nézetből ismerhetünk meg egy sajátos történetet.
3 hozzászólás

Bencus86

5 napja és 11 órája

Köszönjük!

válasz erre

peter97

5 napja és 12 órája

Nagy hála, ez rohadt jó hétkezdés!

válasz erre

Mordorer

5 napja és 13 órája

Androidon micsoda leárazás!

válasz erre