Napiapp ajánló (2020. január 15.)

2020. január 15.
2.5923
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Pocket Rogues: Ultimate: 599 helyett 389 forintért megy most Androidon a Pocket Rogues: Ultimate, mely egy dinamikus és egyben régivágású akció-szerepjáték lett a sorban, rengeteg roguelike elem társaságában.

Front Armies: ha szereted a háborús stratégiákat, 690 forint helyett most 339-ért megy egy rövid ideig a Front Armies, mely az RTS stílust képviseli kampánnyal, skirmish móddal, valamint többjátékos mókával kiegészülve.

Adventurous Box: 790 helyett teljesen ingyen csaphatjuk le magunknak az Adventurous Box című puzzlert, melyben a logikai elemek és a kalandok egyaránt fontos szerepet kaptak némi relaxáció társaságában.

App Store:

Hugo Hup: teljesen ingyen megy most egy rövid ideig iOS-en a Hugo Hup című mobiljáték, melyben Hugo, egy kis zöld egyszemű lény oldalán kell kalandoznunk, a cél pedig, hogy egyre magasabbra juttassuk hősünket a pályákon.

Kinecto: szintén ingyen van most iOS-re a Kinecto is, mely egy igazán különleges puzzlerként a legendás flipperek élményét fordította meg, méghozzá szó szerint, miközben a cél nem más, minthogy szétzúzzuk a pálya túlfelén található blokkokat.

Incredibox: 349 forintba kerül most iOS-en az Incredibox című ritmusjáték, mely lehetőséget ad arra, hogy néhány beatboxoló segítségével teljesen saját dalokat és dallamokat írhassunk.
3 hozzászólás

SamsungFan

3 napja és 4 órája

Ó hát ez a nap szuper!

válasz erre

zsenikém

3 napja és 10 órája

Köszi az infókat!

válasz erre

peter97

3 napja és 12 órája

Nagyon köszi!

válasz erre