Napiapp ajánló (2020. január 20.)

2020. január 20.
13.2761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Death Worm: 1099 forint helyett 379 forintba kerül most a Death Worm című mobiljáték, mely érezhetően az "Ahová lépek szörny terem" című klasszikus mozifilm sajátosságaira épül fel, a főszerepben egy mindent felzabáló óriásféreggel.

Icewind Dale: Enhanced Edition: 3790 forintról 1799 forintra leárazva tudjuk most begyűjteni magunknak az Icewind Dale: Enhanced Edition című szerepjátékot, mely a klasszikus RPG-k sajátosságait igyekszik visszahozni közénk.

Shieldwall Chronicles: Swords of the North: 2190 forint helyett 890 forintért megy most egy rövid ideig a Shieldwall Chronicles: Swords of the North című stratégia, melyben történelmi ütközetek részeseivé válhatunk.

App Store:

Push-Bot: teljesen ingyen csaphatjuk le most magunknak az App Store-ról a Push-Bot című oldalnézetes ügyességi játékot, melyben egy akrobatikus robot felett vehetjük át az irányítást a legkülönfélébb akadályokon át.

Cosmic Frontline AR: ha egy jó mobiljátékot keresünk a kiterjesztett valóságra felépítve, 349 forint ellenében tudjuk most letölteni magunknak iOS-re a Cosmic Frontline AR-t, melyben akár a saját szobánkban is kirobbanthatjuk a kozmikus háborút.

Lost Cities: 699 forintba kerül most átmenetileg iOS-en a Lost Cities című különlegesség, mely társasjátékos alapokra építve kívánja felgöngyölíteni előttünk az elveszett város rejtélyeit, méghozzá rengeteg izgalom társaságában.
3 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 7 hónapja és 10 napja

Nagyszerű, köszi az ajánlót!

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 7 hónapja és 10 napja

Szuper akciók, köszönjük!

válasz erre

Tommy

4 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ennyiért nagyon jók az androidosok, mindegyik kiváló játék!

válasz erre