Napiapp ajánló (2020. január 27.)

2020. január 27.
6.8381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Knight of Heaven: Finding Light: 699 helyett 369 forintba kerül most pár napig Androidon a Knight of Heaven: Finding Light, mely egy minden elemében klasszikus szerepjátékként, fekete-fehér körítéssel kínál nekünk retro élményeket.

cress pro: 540 forint helyett 149-ért illeszthetjük most gyűjteményünkbe a cress pro című mobiljátékot, mely egy különleges, régi vágású puzzlerként arra hivatott, hogy alaposan megdolgoztassa az agyunkat.

eclidus: 699 helyett totál ingyen megy most a Play Áruházban az eclidus című puzzler, mely szintén agytekervényeink megdolgoztatására épül fel, és előre szólunk, hogy egyáltalán nem lesz egyszerű dolgunk benne.

App Store:

The Incident: totál ingyen megy most néhány napig iOS-en a The Incident címre keresztelt, minden elemében régi vágású, tempós platformer, mely nem kíván semmit sem megreformálni, éppen ezért minden téren retro élményeket kínál.

Bridge Constructor Playground: 349 forint ellenében megy most átmenetileg az App Store-on a Bridge Constructor Playground, melynek részeként különleges környezetben próbálhatjuk ki a hídépítés sajátosságait, méghozzá agyas fejtörők és kemény tesztek társaságában.

Dungeon Rushers: szintén 349 forintba kerül most egy rövid ideig az App Store-on a Dungeon Rushers, mely egy 2D-s taktikai szerepjátékként nagyszerűen ötvözi egymással a dungeon crawlerek és a klasszikus küzdelmek élményét.
4 hozzászólás

Bencus86

4 éve, 7 hónapja és 4 napja

Ilyet is ritkán látni iOS-en hogy teljesen ingyenes valami. meglepett smiley

válasz erre

Chico

4 éve, 7 hónapja és 4 napja

Nagy hála! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 7 hónapja és 4 napja

Királyság, kettő is leszedve, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 7 hónapja és 4 napja

cress pro volt már ingyen is, akkor behúztam! mosolygó smiley eclidust viszont szedtem, egynek jó lesz!

válasz erre