Napiapp ajánló (2020. január 8.)

2020. január 08.
15.0331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mislead: 790 forint helyett teljesen ingyen csaphatjuk le magunknak most a Mislead című logikai játékot, melyben egy kis zöld paca útját kell egyengetnünk sok helyen a match-3 puzzlerekből ismert megoldások mentén.

Buff Knight: 260 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most a Play Áruház kínálatából a Buff Knight-ra, mely az oldalnézetes akció-szerepjátékok élményét garantálja nekünk pixel art grafikával és idle elemekkel.

Coin Princess: 339 forint helyett szintén ingyen megyeget most Androidon a Coin Princess című retro szerepjáték, melyben rengeteg tapicskolás és taktikus küzdelmek várják hercegnőnket.

App Store:

Monkey GO Happy: egy majmot felvidítani nagyon kemény meló, most pedig ti is megtapasztalhatod ezt, hiszen iOS-re átmenetileg teljesen ingyen beszerezhetjük magunknak a Monkey GO Happy című alkotást, melyben 75 pályán keresztül éppen ez lesz a cél.

Bubble Burst: 349 forintért tudjuk beszerezni magunknak az App Store kínálatából a Bubble Burst című logikai játékot, mely a klasszikus match-3 alapú játékmenet buborékokkal megvalósított változataként szórakoztat minket.

Smash Up: 699 forintért kaparinthatjuk meg magunknak átmenetileg iOS-re a Smash Up című kártyajátékot, melyben a lehető legkülönfélébb világokat és karaktereket ereszthetjük össze egy kis klasszikus kártyás csatározás érdekében.
5 hozzászólás

Femobilos

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ez egy igencsak jó nap, egy kivételével (ami már megvolt) minden behúzva androidra!

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Minden ingyen! Ezt szeretem! röhögő smiley

válasz erre

Tommy

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Kiváló, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nagyszerű nap, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Android full free nem gyenge! meglepett smiley

válasz erre