Napiapp ajánló (2020. július 1.)

2020. július 01.
1.2151
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Blindy: 799 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most átmenetileg a Blindy címre keresztelt oldalnézetes platformerre, mely a maga műfajában az egyik legnehezebb ilyen alkotásként tartható számon.

TPS Hero: Hunter Of Zombie World: bár nem túl bizalomgerjesztő a címe, 1190 forint helyett ingyen tölthető Androidra a TPS Hero: Hunter Of Zombie World című mobiljáték, melyben egy zombivírussal fertőzött világban kell túlélnünk.

Kingdom Rush Origins: 1090 forint helyett 389 forintért megy most egy rövid ideig a Play Áruházban a Kingdom Rush Origins, mely az egyik legjobb tower defense stílusú mobiljátékként bőven megéri a pénzét.

App Store:

Slaughter: teljesen ingyen ismerhetjük meg most iOS-en a Slaughter élményét, mely a totális és egyben brutális kaszabolást állítja a főszerepbe kampánnyal és túlélő móddal a fedélzeten.

Flight Unlimited X: szintén ingyenes most átmenetileg a Flight Unlimited X, mely az egyik legjobb repülőgépes szimulációt kínálja mobilon mind a látvány, mind az élmény tekintetében, így ha érdekel minket a téma, feltétlenül csapjunk le rá.

The Last Roman Village: 349 forint ellenében csaphatunk most le az App Store-on a The Last Roman Village című stratégiára, aminek részeként saját településünk felépítése, védelme és fejlesztése kapta a központi szerepet a római korban.
4 hozzászólás

Ronalddo

2 napja és 2 órája

Na nézzük ezt a zombimókát!

válasz erre

ÁdámC-Ops

2 napja és 6 órája

Flight Unlimited behúzva, köszi!

válasz erre

fonemaker

2 napja és 6 órája

Köszönjük!

válasz erre

Mendez

2 napja és 6 órája

Négy (4!!!!!!!!) címet húztam be teljesen ingyen, nagy köszi!

válasz erre