Napiapp ajánló (2020. július 10.)

2020. július 10.
1.3171
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Sudden Warrior Plus: 319 forint helyett totál ingyen megy most átmenetileg a Sudden Warrior Plus, egy tapicskolós szerepjáték, aminek részeként állandó fejlődés és harc vár ránk törtető kis lovagunk oldalán.

Levelhead: 2599 helyett 1750 forintba kerül a Levelhead címre keresztelt 2D platformer, melyben a Crashlands alkotóinak művében rengeteg összetett kaland vár majd ránk, elsőre gyakran kibogozhatatlan pályákon.

Caapora Adventure - Ojibe's Revenge: 790 helyett 399 forintért megy most a Caapora Adventure - Ojibe's Revenge, mely egy nyitott világú kalandjátékként rengeteg akciót, rejtélyt és fejtörőt állít majd a középpontba.

App Store:

Shattered Plane: 349 forintba kerül most egy rövid idgeig a Shattered Plane címre keresztelt körökre osztott stratégia, mely a szláv fantáziavilágot állította a középpontba, kifejezetten kellemes élmények társaságában.

Agatha Knife: szintén 349 forintba kerül átmenetileg az Agatha Knife című kalandjáték, melyben egy különleges főhős életét és nehézségeit ismerhetjük meg.

Cosmic Frontline AR: ha szereted a kiterjesztett valóságot, akkor most átmenetileg teljesen ingyen szerezheted be magadnak a Cosmic Frontline AR című akciójátékot, aminek részeként akár a nappalinkban is megvívhatjuk a legnagyobb kozmikus ütközeteket.
1 hozzászólás

peter97

1 hónapja, 3 napja

Uhh mennyivel jobb a mai ingyenes iOS játék!

válasz erre