Napiapp ajánló (2020. július 13.)

2020. július 13.
13.3661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

1812: Napoleon Wars: 690 helyett teljesen ingyen megy most Androidon az 1812: Napoleon Wars című tower defense stratégia, mely meglepő módon a történelemből, a napóleoni háborúk korából merített magának ihletet.

The Mystery of Blackthorn Castle: 1099 forint helyett teljesen ingyenes formában tudjuk letölteni most a The Mystery of Blackthorn Castle című kalandjátékot, melyben a Blackthorn kastély rejtélyeit fedezhetjük fel.

OCTA - GONE: 129 forint helyett teljesen ingyenes formában vár majd ránk az OCTA - GONE című halálosan egyszerű és minimál megjelenésű ügyességi játék, mely amilyen egyszerűnek tűnik, olyan nagy élményeket kínál.

App Store:

Infinite Flight Simulator: 349 forintra leárazva kaparinthatjuk most meg magunknak az Infinite Flight Simulator című repülőszimulátort iOS-en, aminek részeként páratlan realizmus társaságában ismerhetjük meg a repülés magasiskoláját.

7Days: Backer: 699 forintért megy átmenetileg a 7Days: Backer az App Store-on, aminek részeként egy nagyszerű, történetalapú élményt ismerhetünk meg, egy vérbeli szöveges kalandot, mely egy sötét fantáziavilágba kalauzol el minket.

Monkey Jumping - Keep Climbing: totál ingyen kaparinthatjuk meg magunknak átmenetileg a Monkey Jumping - Keep Climbing című mobiljátékot iOS-en, aminek részeként egy kis majommal kell majd ugrabugrálnunk az akadályokon.
3 hozzászólás

fonemaker

4 éve, 10 napja

Androidon jók az ajánlatok.

válasz erre

Gólem

4 éve, 10 napja

Szuper hétfő, köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 10 napja

Ez a Napoleon Wars meg is alapozta a napom. Annyi a melónak. röhögő smiley

válasz erre