Napiapp ajánló (2020. július 22.)

2020. július 22.
12.9181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Zombie Age 3: ha szeretsz zombikra vadászni, akkor egy percig se gondolkodj a Zombie Age 3 letöltésén, mely 199 forint helyett teljesen ingyen letölthető az oldalnézetes zúzdák kedvelőinek dedikálva.

Peppa Pig: Sports Day: főként a kisebbeknek szól, de a nagyobbak is jól elszórakozhatnak a Peppa Pig: Sports Day című ügyességi mobiljátékkal, mely 1090 forintról vált most ingyenessé. Röff-röff!

Monopoly: 1399 forint helyett 899 forintért csaphatunk le most átmenetileg a Monopoly című mobiljátékra, mely a jól ismert társasjáték digitális változataként garantáltan nem okoz majd csalódást.

App Store:

neoDefense: amennyiben egy szuper tower defense mobiljátékot keresel, ami közel sem tekinthető szokványosnak, akkor szedd le iOS-re átmenetileg totál ingyen a neoDefense című alkotást.

Dokuro: 349 forintba kerül átmenetileg iOS-en a Dokuro is, mely az oldalnézetes ügyeskedés és akciózás sajátosságait állítja a főszerepbe, egy kis csontvázzal a középpontban.

Darkness Trap: Purify Old Sins: 699 forintba kerül átmenetileg a Darkness Trap: Purify Old Sins az App Store-on, melyben egy csapdába esett lány oldalán egy szellemvárosba utazhatunk, ahol a legkülönfélébb szörnyek törnek majd az életünkre.
4 hozzászólás

Tommy

4 éve, 23 napja

Hála! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

4 éve, 23 napja

Köszi köszi!

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 23 napja

Zombie Age nagyon kemény. röhögő smiley

válasz erre

peter97

4 éve, 23 napja

Ingyen még a röff-röff is jöhet! mosolygó smiley

válasz erre