Napiapp ajánló (2020. július 27.)

2020. július 27.
11.4911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Kathy Rain: 1790 helyett 790 forintba kerül átmenetileg a Kathy Rain című kalandjáték, melyben egy fiatal újságíró nyomozását ismerhetjük meg a klasszikus point and click stílusú alkotások nyomdokain.

Planescape: Torment: 3590 helyett 1990 forintba kerül átmenetileg a Beamdog által évtizedek után mobilokra is elhozott Planescape: Torment, mely minden PC-s szerepjáték egyik keresztapjaként ismert.

Braveland Wizard: 999 forint helyett 159 forintba kerül egy rövid ideig a Tortuga Team által jegyzett Braveland Wizard, mely egy igazán klasszikus körökre osztott stratégiaként kíván szórakoztatni minket.

App Store:

911 Operator: 699 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most átmenetileg a 911 Operator című mobiljátékot az App Store-ról, aminek részeként egy átfogó stratégia keretein belül ismerhetjük meg a segélyhívó munkatársainak munkáját.

Dinosaur Hunt Jurrasic: teljesen ingyen letölthető iOS-re a Dinosaur Hunt Jurrasic, melynek részeként lehetőségünk nyílik a legvadabb őshüllőkkel szembeszállni, és FPS nézetből levadászni őket intenzív ütközetekben.

Neo Monsters: ha szereted a Pokémont, és egy hozzá hasonló szerepjátékos élményt akarsz magadnak teljesen ingyen, akkor itt az idő, hogy megismerkedj a Neo Monsters-szel, melyben igazi szörnygyűjtögető legendává válhatsz.
4 hozzászólás

peter97

4 éve, 1 hónapja és 4 napja

Braveland Wizard ennyiért nagyon jó!

válasz erre

Chico

4 éve, 1 hónapja és 4 napja

Köszkösz!!!!

válasz erre

Bencus86

4 éve, 1 hónapja és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

Androidon volt már jobb nap is, de nagyon köszönjük a kigyűjtést!

válasz erre