Napiapp ajánló (2020. július 29.)

2020. július 29.
11.4551
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Teslagrad: 2190 forint helyett 259 forintba kerül most Androidon a Teslagrad - egyébként iOS-en is akciós -, aminek jóvoltából rekord alacsony áron juthatunk hozzá az elektromos platformer élményéhez.

Magnet Balls Pro: 129 forint helyett totál ingyen megy most a Play Áruházban a Magnet Balls Pro reklámok nélküli változata, mely az egyik legjobb labdalövöldözős és labdagyűjtögetés ügyeskedés a platformon.

Deadly Traps Premium: 449 helyett szintén ingyen megy Androidon a Deadly Traps Premium, mely egy oldalnézetes platformerként halálos csapdák egész garmadáját állítja elénk.

App Store:

Six Ages: Ride Like the Wind: 2490 forintra leárazva csaphatunk le iOS-en a Six Ages: Ride Like the Wind című különleges stratégiára, melyben a mitológia, valamint a történetvezetés kapták a legfontosabb szerepet.

Courli: 349 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most átmenetileg a Courli címre keresztelt platformert, melyben cuki kis hősünkkel ügyeskedhetünk és gyűjtögethetünk a trükkös és színes pályákon.

Lighthouse Adventure: totál ingyen megy iOS-en most a Lighthouse Adventure című ügyességi játék, melyben egy világítótorony felett kell átvennünk az irányítást annak érdekében, hogy időben figyelmeztetni tudjuk a hajókat a veszélyre.
4 hozzászólás

SamsungFan

6 hónapja, 1 hete

Teslagrad és Magnet Balls behúzva, köszi!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 1 hete

De király akciók jutottak mára! Köszi!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 1 hete

Köszönjük!

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 1 hete

Teslagrad kicsit durva akciót kapott!

válasz erre