Napiapp ajánló (2020. július 3.)

2020. július 03.
14.7511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

This Is the Police: 2790 forintról 699 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most magunknak a This Is the Police című stratégiai kalandjátékot, mely elrepít minket a bűn városába, hogy egy rendőrfőnök bőrébe bújva ismerhessük meg a rendőrség igazi arcát.

Titan Quest: 2599 forint helyett 1100 forintért kaparinthatjuk meg most a Titan Quest-et Androidon, mely a platform egyik, ha nem a legjobb Diablo-klónjaként a görög és római mitológiát állítja a középpontba.

Rebel Cops: 2599 helyett 1809 forintért megy most a Rebel Cops című stratégiai kalandjáték, melyben a rendőrség kötelékében szolgálhatunk majd, de mi leszünk az egyetlenek, akik az igazság oldalán állnak.

App Store:

Sketchy Snowboarding: totál ingyen ismerhetjük meg most a snowboardozás élményét a Sketchy Snowboarding című mobiljátékban iOS-en, melyben a trükközés és az ügyeskedés kapták a központi szerepet, méghozzá rengeteg kihívés társaságában.

Build The Bridge: ha szeretted a Bridge Constructor-sorozatot, akkor érdemes kipróbálnod most totál ingyen a Build The Bridge-t, melyben ugyanúgy a hídépítés kapta a központi szerepet, méghozzá vonatokkal a középpontban.

Rebel Inc.: 199 forintra leárazták átmenetileg a Plague Inc. legújabb mobiljátékát, mely Rebel Inc. címmel egy politikai és katonai stratégiai szimulációként ad lehetőséget arra, hogy megpróbáljuk stabilizálni a világ helyzetét.
3 hozzászólás

peter97

4 éve, 1 hónapja és 12 napja

Bakker de komoly ma az iOS! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ma iOS sokkal nagyobbat megy.

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 1 hónapja és 12 napja

Sketchy elég jónak ígérkezik.

válasz erre