Napiapp ajánló (2020. július 6.)

2020. július 06.
1.3931
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Cake Duel: 1799 forint helyett teljesen ingyenes formában tudjuk begyűjteni most a Cake Duel című különc mobiljátékos Androidra, mely egyfajta süteményes kártyajátékként kifejezetten különleges élményekkel kecsegtet.

Heedless: 790 helyett szintén totál ingyen megy most a Heedless című nagyon klasszikus szerepjáték Androidon, melynek részeként idegen világokat ismerhetünk meg, egy fergeteget történetben vehetünk részt és igazi harcossá válhatunk.

King of Defense: hogy ne törjük meg ezt a szép sort, 339 forint helyett szintén ingyen megy most a King of Defense című tower defense stratégia, mely a maga műfajában kifejezetten magas szintű élményekkel kecsegtet.

App Store:

Street Kart Racing: 1090 forintra leárazva csaphatunk le most átmenetileg a Street Kart Racing című versenyjátékra, melyben lehetőségünk nyílik szélsebes gokartokkal nagyokat száguldozni, méghozzá páratlan realizmus és multiplayer társaságában.

Botanicula: 699 forintért kaparinthatjuk meg magunknak a zseniális Amanita Design növényes kalandjátékát, mely Botanicula címmel a nagyszerű fejtörők, a humor és a művészet tökéletes triumvirátusára épül fel.

Nocton Hill: teljesen ingyenes átmenetileg a Nocton Hill iOS-en, mely egy igazán különleges, horrorisztikus szöveges kalandjátékként próbálja meg ránk hozni a frászt, méghozzá tárgykeresős elemek társaságában.
4 hozzászólás

Mendez

1 hónapja, 1 hete

Köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete

Kiváló hétfő!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 1 hete

Azta de durva az android felhozatal ma!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete

Ezt nevezem én hétkezdésnek! Köszi!

válasz erre