Napiapp ajánló (2020. június 1.)

2020. június 01.
24.9691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Another Lost Phone: Laura's Story: 899 forint helyett 219 forintba kerül átmenetileg az Another Lost Phone: Laura's Story című kalandjáték, aminek részeként Laura történetét ismerhetjük meg elveszett telefonjából.

Star Traders: Frontiers: 2590 forint helyett 1390 forintba kerül Androidon a Star Traders: Frontiers című űrstratégia, melyben lehetőségünk nyílik megismerni egy komplett űrbirodalom működését.

Magibot: 1290 forint helyett teljesen ingyen szedhető most átmenetileg a Magibot című oldalnézetes platformer, melyben egy aprócska mágikus robot felett vehetjük át az irányítást.

App Store:

Namaste Space Buffalo: egy rövid ideig totál ingyen tudjuk beszerezni magunknak a Namaste Space Buffalo című mobiljátékot iOS-re, melyben egy űrbivaly oldalán a Pac Man legszebb öröksége előtt tiszteleghetünk majd nagyokat.

Secret Files: Sam Peters: gyakorlatilag ingyen, mindössze 199 forintért csaphatjuk meg magunknak átmenetileg a Secret Files: Sam Peters című kalandjátékot, mely a legendás Secret Files mellékszálaként igyekszik szórakoztatni minket.

Holy Potatoes! A Spy Story?!: 699 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most magunknak a Holy Potatoes! A Spy Story?! című kémszimulátort, melyben különleges keretek között ismerhetjük meg a kémek életét.
4 hozzászólás

fonemaker

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Köszi a gyűjtést. srácok!

válasz erre

Bencus86

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Hát ma mindegyik nagyon megéri, főleg az ingyenes! röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 1 hónapja és 15 napja

Magibot leszedve, köszi!

válasz erre