Napiapp ajánló (2020. június 10.)

2020. június 10.
16.4381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Baldur's Gate: Enhanced Edition: 3790 helyett 1899 forintért adják most Androidon átmenetileg a Baldur's Gate: Enhanced Edition című klasszikus szerepjátékot, ami a Beamdog műhelyében kelt új életre.

Table Top Racing: World Tour: az autóversenyzés kedvelőinek legnagyobb örömére 990-ért megy most 1499 forint helyett a Table Top Racing: World Tour, melyben gyakorlatilag kis matchboxokkal kell teljesítenünk a küldetéseket.

Tunn: 389 helyett totál ingyen csaphatjuk le magunknak a Play Áruházból a Tunn című ügyességi és logikai játékot, melyet alkotói a világ legkisebb játékának neveztek - nem véletlenül.

App Store:

TITANIC - Midnight : a legendás Titanic tragédiájának nyomába eredhetünk most a TITANIC - Midnight című mobiljáték segítségével, melyet szintén akciós áron, mindössze 2990 forintért csaphatjuk le magunknak.

Slender Last Sleep: mindössze 99 forintba kerül átmenetileg iOS-en a Slender Last Sleep című horrorkaland, melyben egy szörnyeteg elől menekülve kell alkalmaznunk a túlélési lehetőségeket, méghozzá kifejezetten ijesztő körítés társaságában.

Crisis of the Middle Ages: teljesen ingyen megy most az App Store-on a Crisis of the Middle Ages című klasszikus szerepjáték, mely retro hangulata mellett nem kevés humort is felvonultat mind a megvalósítás, mind a koncepció tekintetében.
5 hozzászólás

SamsungFan

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Királyság, hála! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 1 hónapja és 15 napja

Szuper nap ez is, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

4 éve, 1 hónapja és 15 napja

TTR rohadt jó ennyiért!

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 15 napja

Tunn már megvolt de el is felejtettem. röhögő smiley

válasz erre

peter97

4 éve, 1 hónapja és 15 napja

Három game is behúzva, köszi! mosolygó smiley

válasz erre