Napiapp ajánló (2020. június 15.)

2020. június 15.
24.1801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Enchanted Worlds: 1490 helyett teljesen ingyen csaphatunk le a Play Áruházban a The Enchanted Worlds című kalandjátékra, mely minden tekintetben a korai kalandjátékokat igyekszik felidézni előttünk.

Lucid Dream Adventure 2: 759 helyett 531 forintba kerül most Androidon a Lucid Dream Adventure 2, mely szintén a kalandjátékok sorát erősíti, a főszerepben egy komor és tartalmas történettel.

Pocket City: 1090 helyett 369 forintért csaphatjuk le magunknak átmenetileg a Pocket City című városépítős játékot, mely a maga műfajában az egyik legjobbnak tekinthető mobilon.

App Store:

Finding: totál ingyen tudunk lecsapni átmenetileg a Finding címre keresztelt mobiljátékra iOS-en, mely több tekintetben is a Journey hatásaira építkezve kínál nekünk őrült kalandokat.

Muse Dash: 349 forintra leárazva tudjuk beszerezni magunknak a Muse Dash címre hallgató különleges ritmusjátékot, amihez fogható élményt korábban talán még soha nem kaptunk.

Lost Portal: szintén 349 forintért szerezhetjük most meg a Lost Portal című kártyás szerepjátékot is, aminek részeként a jól ismert klisékre épülve kell dungeonokat kitakarítanunk és nagyokat harcolnunk.
4 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 9 napja

Na kettő be is rántva, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Femobilos

4 éve, 1 hónapja és 10 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 1 hónapja és 10 napja

Enchanted Worlds megvolt régebbről, Lucid kéne de kicsi az árengedmény...

válasz erre

Mendez

4 éve, 1 hónapja és 10 napja

Pocket City kötelező ennyiért, ha valakinek még nincs meg!

válasz erre