Napiapp ajánló (2020. június 24.)

2020. június 24.
16.1751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Nimian Legends: BrightRidge: teljesen ingyen tölthetjük le magunknak Androidra és egyébként iOS-re is a zseniális Nimian Legends: BrightRidge című szerepjátékot, melyben egy teljesen nyitott világban kalandozhatunk majd.

Frontline: Western Front: 799 forint helyett teljesen szabadon tölthetjük le magunknak a Frontline: Western Front című második világháborús stratégiát is, melyben a korszak legnagyobb ütközeteit élhetjük újra.

Baldur's Gate II: Enhanced Edition: 3790 helyett 1990 forintba kerül átmenetileg a Baldur's Gate II: Enhanced Edition című szerepjáték, mely a legnagyobb klasszikusok előtt kíván fejet hajtani.

App Store:

Farming Simulator 16: totál ingyen csaphatunk most le iOS-en az Androidon egyébként alapból ingyenes Farming Simulator 16-ra, mely a gazdálkodós mobiljátékok egyik nagyágyújaként értelmezhető.

The Clown: ha kedveljük a horrort és a lopakodást, akkor szerezzük be magunknak most teljesen ingyen a The Clown című alkotást, melyben mindkét műfaj rendkívül fontos szerepet kaphat majd.

Football Manager 2020 Mobile: 1490 forintba kerül átmenetileg a Football Manager 2020 Mobile, mely a focis menedzserjátékok abszolút nagyágyújaként megmutatja nekünk, hogy mi fán is terem egy focicsapat működése.
2 hozzászólás

ÁdámC-Ops

4 éve, 1 hónapja és 23 napja

Farming Simulator behúzva röhögő smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nimian Legends kicsit durva engedmény! meglepett smiley mosolygó smiley De a Frontline is jött természetesen. mosolygó smiley

Köszi!

válasz erre