Napiapp ajánló (2020. június 26.)

2020. június 26.
15.1761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Room: Old Sins: 1890 helyett 1199 forintért szerezhetjük be most Androidon a The Room: Old Sins című szabadulós kalandjátékot, melynek éppen a többi epizódja is olcsóbban megy, sőt az akció az App Store-on is tart.

Iron Marines: 1090 helyett 389 forintért gyűjthetjük be magunknak egy rövid ideig az Iron Marines című valós idejű stratégiát, mely különc sci-fi körítésének hála kifejezetten kellemes élményeket kínál.

Braveland: 499 forint helyett 159 forintba kerül most a Braveland - egyébként iOS-en is akciós -, mely a körökre osztott stratégiák legszebb hagyományait igyekszik felidézni előttünk óriási tartalommal.

App Store:

Kingdom Rush Vengeance: mindössze 1090 forintba kerül átmenetileg iOS-en - és amúgy Androidon is akciós - a Kingdom Rush Vengeance, mely az egyik legjobb mobilos tower defense stratégiaként kínál nekünk nagyszerű élményeket.

Lovecraft's Untold Stories: 1490 forintra leárazva csaphatunk le most a Lovecraft's Untold Stories című roguelite stílusú akció-szerepjátékra, melyben H.P. Lovecraft különleges világában kalandozhatunk nagyokat.

Talisman: Digital Edition: 699 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en a Talisman: Digital Edition, mely a nagyszerű társasjáték digitális változataként egy különleges fantáziavilágba repít el minket.
3 hozzászólás

fonemaker

4 éve, 1 hónapja és 21 napja

Köszönjük!

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 1 hónapja és 21 napja

Iron Marines megéri nagyon!

válasz erre

zsenikém

4 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ma nem olyan combos a kínálat sajnos.

válasz erre