Napiapp ajánló (2020. június 29.)

2020. június 29.
15.0101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Longest Night: House of Killer: 1399 helyett teljesen ingyen csaphatunk le most átmenetileg a The Longest Night: House of Killer című túlélőhorrorra, mely a leghosszabb éjszakába repít el minket, egy gyilkos által uralt ház falai közé.

Defense Zone 2 HD: 890 forint helyett szintén ingyen tudjuk begyűjteni most magunknak a Defense Zone 2 HD-t, mely a tower defense stratégiák egyik nagyágyújaként kínál nekünk igazán tartalmas és minőségi élményeket.

Railways: ha valamiért mindig is betegesen vonzódtál a vonatokhoz és a vasúti közlekedéshez, akkor próbáld ki most teljesen ingyen a Railways című vonatos játékot, melyben a különféle járatok menedzselése kapta a központi szerepet.

App Store:

Civilization Revolution 2: 699 forintba kerül most átmenetileg a Civilization Revolution 2 iOS-re, mely a népszerű PC-s körökre osztott stratégia örökségét ápolva kimagasló minőséget és tartalmat kínál ezért az összegért.

NBA 2K20: szintén 699 forintért csaphatjuk le magunknak a platformon az NBA 2K20 című kosárlabdás játékot mobilra, mely a maga műfajában egy igazán kimagasló élményt nyújt nekünk.

Door Kickers: Action Squad: hogy ne szakítsuk meg a sort, 699 forintra leárazva kaparinthatjuk meg a minap kontroller-támogatással bővült Door Kickers: Action Squad-ot is iOS-re, melyben egy speciális rendőri alakulat mindennapjaival ismerkedhetünk.
4 hozzászólás

ferencziakos

4 éve, 1 hónapja és 17 napja

Android nagyon erős lett ma, iOS sajna nem annyira de sebaj.

válasz erre

Mendez

4 éve, 1 hónapja és 18 napja

Kiváló nap, köszönjük!

válasz erre

fonemaker

4 éve, 1 hónapja és 18 napja

Micsoda hétfő bakker! ) meglepett smiley mosolygó smiley

válasz erre

peter97

4 éve, 1 hónapja és 18 napja

Android mennyire durva ma!!!! meglepett smiley Hála! mosolygó smiley

válasz erre