Napiapp ajánló (2020. június 3.)

2020. június 03.
25.2921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Hello Human: 990 forint helyett teljesen ingyen le tudjuk tölteni magunknak most Androidra a Hello Human című logikai puzzlert, melyben szintről-szintre egyre mókásabb és nehezebb feladványok várnak ránk.

Mission Ammunition: 1090 helyett 499 forintba kerül most átmenetileg a Mission Ammunition címre keresztelt retro pixel art platformer, melyben a legvédettebb börtönt megtámadják, a mi feladatunk pedig a védekezés lesz.

Star Vikings Forever: 1799 forint helyett 799 forintért csaphatjuk le magunknak most a Star Vikings Forever című nagyszerű űrvikinges stratégiát Androidra, melyben egy csapat vikinggel taktikázhatunk nagyokat.

App Store:

Office Story: totálisan ingyen letölthető átmenetileg az Office Story című mobiljáték iOS-re, melyben megtapasztalhatjuk, hogy milyen nehézségeket kell leküzdenünk, ha cégvezetésre adjuk a fejünket.

Demetrios: 349 forintért megy most átmenetileg az App Store-on a Demetrios című klasszikus kalandjáték, melyben Bjorn Thonen, egy régiségkereskedő felett vehetjük át az irányítást, aki kifejezetten különleges kalandokba keveredik.

The Clown: 1090 forintba kerül átmenetileg a The Clown című őrület iOS-en, mely egy lopakodós horrorként egészen félelmetes kalandokat állít majd a középpontba, mely nem mellőzi a rémisztgetés mellett a brutalitást sem.
3 hozzászólás

Mendez

4 éve, 1 hónapja és 12 napja

Nem rossz, jutott ingyenes is mára. mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

4 éve, 1 hónapja és 12 napja

Köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

4 éve, 1 hónapja és 12 napja

Hello Human berántva, thx! mosolygó smiley

válasz erre