Napiapp ajánló (2020. május 11.)

2020. május 11.
16.6741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Combat Strike: ha kedveled a többjátékos FPS-eket, pláne azokat, melyek a Counter-Strike nyomdokain járnak, akkor 899 forint helyett szerezd be most teljesen ingyen a Combat Strike-ot, mely azon az úton jár.

Alien Shooter: 1699 helyett 389 forintért megy most Androidon a klasszikus és egyben legendás Alien Shooter című akciójáték, melyben izometrikus nézetből lehetünk részesei az idegenek elleni harc legmagasabb szintjének.

Pocket Rogues: Ultimate: 599 forint helyett 199 forintba kerül átmenetileg a Pocket Rogues: Ultimate című ARPG, melyben a roguelike elemek és a valós idejű harcok legalább olyan fontosak, mint hőseink és erődünk fejlesztése.

App Store:

City Airplane Pilot Flight: totál ingyen csaphatunk le magunknak átmenetileg iOS-en a City Airplane Pilot Flight című repülőgépes szimulációra, melyben rengeteg különféle repülő alkalmatosság felett átvehetjük az irányítást.

Flylight Zone: szintén ingyen megyeget most az App Store-on a Flylight Zone című őrület, mely a Twilight Zone című televíziós sorozat alapján különös grafikai körítés és kalandjátékos élmények társaságában repít el minket egy másik dimenzióba.

Aeroplane Chess 3D: ha egy jó mobilos társast keresünk magunknak, teljesen ingyen kaparinthatjuk meg átmenetileg az Aeroplane Chess 3D-t, mely a Ludo, vagy hazánkban a Ki nevet a végén? című társasjáték alapjaira épül fel.
5 hozzászólás

zsenikém

4 éve, 2 hónapja és 17 napja

Milyet megy ma az iOS! mosolygó smiley meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 2 hónapja és 17 napja

Combat Strike behúzva, hála! mosolygó smiley

válasz erre

szujonor

4 éve, 2 hónapja és 17 napja

A Combat Strike nagyon menő. röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

4 éve, 2 hónapja és 17 napja

Kösziiiii! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

4 éve, 2 hónapja és 17 napja

Combat Strike esetében fontos megjegyezni hogy ez a PRO (a fullos) verzió! És persze le is kaptam! mosolygó smiley

válasz erre