Napiapp ajánló (2020. május 18.)

2020. május 18.
12.6421
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hitman Sniper: 369 helyett teljesen ingyen tudjuk begyűjteni most magunknak a Hitman Sniper című mobiljátékot, melyben a 47-es ügynök oldalán a legkülönfélébb mesterlövész küldetéseket tudjuk végrehajtani.

Descent: Death Valley: 129 forint helyett totál ingyen megy most Androidon a Descent: Death Valley című kalandjáték, melyben kiderül, hogy milyen, amikor az ősi legendák valóra válnak, és csak a mi döntéseinken múlik minden.

Peppa Pig: Golden Boots: 1090 forint helyett teljesen ingyen tölthetünk most le kisebb gyermekeinknek egy nagyon hasznos oktatóalkalmazást, melynek részeként Peppa malaccal és a rajzfilm többi szereplőjével lehet ügyeskedni egy kicsit.

App Store:

Wanderer of Lifetimes: totál ingyen megy most iOS-en a Wanderer of Lifetimes című szerepjáték, aminek részeként egy erősen keleti inspirációval rendelkezőalkotást ismerhetünk meg, melyben a történet és a különleges körítés mindennél fontosabb.

The Lost Fountain: a klasszikus point and click kalandjátékok sajátosságait állítja a középpontba a The Lost Fountain címre keresztelt alkotás, mely átmenetileg szintén ingyen szerezhető be, a főszerepben tonnányi fejtörővel.

Mental Hospital VI: 199 forintra leárazva megy most egy rövid ideig a Mental Hospital VI című horrorjáték, melynek részeként egy őrült környezetben, egy szörnyek és szellemek által lakott kórházban kell megküzdenünk a túlélésért.
4 hozzászólás

Tommy

2 hete

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

2 hete

Nagyon klassz nap!

válasz erre

Bencus86 írta:
iOS ma jobb. Nagyon köszi!
Te miről beszélsz? Full ingyenes ma minden Androidra!

válasz erre

Bencus86

2 hete

iOS ma jobb. Nagyon köszi!

válasz erre