Napiapp ajánló (2020. május 20.)

2020. május 20.
12.6811
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dementia: Book of the Dead: 125 forint helyett totál ingyen csaphatunk le most átmenetileg a Dementia: Book of the Dead című mobiljátékra Androidon, mely a legendás Thief mintájára egy sötét, lopakodós kalandot kínál nekünk.

Stickman Master: League Of Shadow - Ninja Fight: szintén ingyen van most 799 forint helyett a Stickman Master: League Of Shadow - Ninja Fight című oldalnézetes akciózás, melyben páratlan intenzitás vár ránk.

Rima: The Story Begins: 2899 helyett 1399 forintért megy egy rövid ideig a Play Áruházban a Rima: The Story Begins című oldalnézetes platformer, mely az Ori and the Blind Forest legszebb hagyományait idézi.

App Store:

PAKO 2: a történelemben először - és biztosan egy jó ideig utoljára - teljesen ingyen beszerezhetővé vált iOS-re a PAKO 2, melyben a rendőrök elöli autós menekülés magasiskoláját sajátíthatjuk el.

Clan Of T-Rex: szintén ingyen csaphatjuk le magunknak most a Clan Of T-Rex című dinoszauruszos mobiljátékos az App Store-ról, aminek részeként a legnépszerűbb dinoszauruszokkal akciózhatunk nagyokat.

JDM Tuner Racing: ha a vagány gyorsulások megszállottjai lennénk, akkor válasszuk most totál ingyen a JDM Tuner Racing-et az App Store kínálatából, melyben oldalnézetes versenyzés vár majd ránk.
4 hozzászólás

Tommy

1 hete és 5 napja

Köszi köszi srácok.

válasz erre

Direktor

1 hete és 5 napja

De király nap ez is!

válasz erre

Bencus86

1 hete és 5 napja

Szuper, köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 5 napja

Rima kivételével minden behúzva, köszi!

válasz erre