Napiapp ajánló (2020. május 22.)

2020. május 22.
34.9291
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Wormster Dash: 159 forint helyett teljesen ingyen szerezhetjük be magunknak Androidra a magyar fejlesztésű Wormster Dash-t, mely egy kézzel rajzolt, oldalnézetes túlélő runnerként garantáltan rendhagyó élményekkel kecsegtet.

Empire Warriors: 129 forint helyett szintén ingyen megy most Androidon az Empire Warriors című tower defense stratégia prémium változata, mely rendkívül addiktív módon kínálja nekünk a műfaj élményét.

Titan Quest: 2599 forint helyett 1100 forintba kerül átmenetileg a Play Áruházban a Titan Quest, minden idők egyik legjobb Diablo klónja, mely a görög mitológiára épülő fantáziavilágban kínálja nekünk az akcó-RPG-k élményét.

App Store:

Griblers: teljesen ingyen megy most egy rövid ideig a Griblers című mobiljáték az App Store-ron, mely egy stratégiai elemekkel ellátott körökre osztott szerepjátékként különleges lények birodalmába repít el minket.

Swim Out: ha már egyszer a járvány miatt úgysem szerencsés strandra járni, akkor szedd le 349 forintra leárazva a Swim Out című videojátékot, melyben taktikus megoldások társaságában úszkálhatsz a medencében.

Dragon Quest: átmenetileg mindössze 699 forintért méri legendás japán szerepjátékát a Square Enix, így ha mindig is szerettük volna megismerni a Dragon Quest élményét, ennél jobb lehetőséget aligha találtunk volna.
5 hozzászólás

Vidoros

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Köszi!

válasz erre

Mendez

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

iOS ma jobb szerintem, de a Titan Quest is nagyon megér ennyit. Köszönjük!

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Köszi a gyűjtést, srácok!

válasz erre

peter97

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Volt már combosabb nap, de nem rossz ez, főleg a Dragon Quest.

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Két free már behúzva régebbről nekem sajna...

válasz erre