Napiapp ajánló (2020. május 25.)

2020. május 25.
16.1521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Live or Die: 409 forint helyett teljesen ingyen megy most Androidon a Live or Die című zombis lövölde, aminek részeként az izometrikus nézetű túlélés kapja majd a központi szerepet, méghozzá újabb és újabb kihívások elé állítva minket.

Her Story: 1790 forint helyett 799 forintért megy most a Her Story című élőszereplős kalandjáték mobilon, aminek részeként egy interaktív nyomozásba futhatunk bele, a főszerepben egy nagyszerű történettel.

TileStorm: 1490 forint helyett 699 forintba kerül most átmenetileg a Play Áruházban a TileStorm, mely egyedi feladványokkal kínál nekünk igazi agymozgató kihívásokat, szóval érdemes lehet lecsapni most rá.

App Store:

Neo Monsters: totál ingyen megy most iOS-en átmenetileg a Neo Monsters című érdekesség, mely egy különleges szerepjátékként olyan hatást kelt, mint a klasszikus Pokémon RPG-k, a főszerepben szörnyek elkapkodásával és fejlesztésével.

Death Worm: 199 forintba kerül egy rövid ideig a Death Worm című oldalnézetes alkotás, mely az Ahová lépek szörny terem című klasszikus filmre kíván építeni, csak éppen a szörnyek szemszögéből.

Drylands: 349 forintért megy átmenetileg iOS-en a Drylands című poszt-apokaliptikus akció-RPG, mely a Fallout Shelter mintájára igyekszik majd megismertetni minket a túlélés örömeivel.
4 hozzászólás

Mendez

4 éve, 2 hónapja és 2 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 2 hónapja és 2 napja

Live or Die bhúzva, köszi!

válasz erre

peter97

4 éve, 2 hónapja és 2 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Chico

4 éve, 2 hónapja és 3 napja

iOS ma barátibb, Live or Die sajnos megvolt már.

válasz erre