Napiapp ajánló (2020. május 27.)

2020. május 27.
15.4471
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Crystalline: nagy leárazásba kezdett Androidon - és egyébként iOS-en is - a PixelFade csapata, akik úgy döntöttek, hogy 3490 helyett 699 forintért adják a Crystalline című kalandjátékot, melyben hősünk egy rejtélyes kristály által egy különc fantáziavilágba utazik.

ACE Academy: szintén 699 forintba kerül átmenetileg 3490 helyett az ACE Academy című vizuális novella, mely a távoli jövőbe, 2049-be kalauzol el minket, ahol már szinte mindent speciális robotok irányítanak.

Kaori After Story: ha megtetszett volna az ACE Academy, 379 forintra leárazva csaphatsz le a folytatásra, a Kaori After Story részeként ugyanis az ott megismert Kaori történetét ismerhetjük meg egy kis ünnepi körítéssel.

App Store:

Whispered Secrets: The Story of Tideville: teljesen ingyen tudjuk beszerezni most magunknak a Whispered Secrets: The Story of Tideville című klasszikus kalandjátékot, melyben Timet és a fiát irányítjuk majd a tárgykeresés és a fejtörők útvesztőiben.

Super 80s World: 349 forintért tudjuk begyűjteni magunknak átmenetileg a Super 80s World című alkotást, mely a retro platformerek és a runnerek sajátosságait elegyíti az árkád remekművek, illetve a nyolcvanas évek hangulatával.

Bridge Constructor Portal: 699 forintért csaphatunk le most átmenetileg a Bridge Constructor Portal című különlegességre is, melyben a hídépítés, illetve a Portal-sorozat őrült koncepciója került zseniális elegyítésre.
2 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Crystalline nagyon király ennyiért!!!

válasz erre