Napiapp ajánló (2020. május 29.)

2020. május 29.
17.2201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Worms 3: A teljes Worms-sorozatot leárazták most a Play Áruházban - és amúgy az App Store-on is -, a Worms 3 ennek megfelelően mindössze 399 forintért kínálja néhány napig a kukacháború örömeit.

The Escapists: Prison Escape: 1799 forint helyett 489 forintba kerül most átmenetileg a The Escapists: Prison Escape, de akciós a Play Áruházban - és az App Store-on egyaránt - a második rész is.

Terra Fighter 2 Pro: 319 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most a Terra Fighter 2 Pro című verekedős játékra, aminek részeként a legőrültebb harcosok bőrébe bújhatunk egy kis pofozkodás kedvéért.

App Store:

Super Paleta Man: totál ingyen megy most az App Store-on egy pár napig a Super Paleta Man című oldalnézetes őrület, melyben egy jégkrémes emberrel kell körről-körre lezúznunk az őrült csirkék hadseregét.

Sheltered: 349 forintért megy most átmenetileg a Sheltered iOS-en, mely egy poszt-apokaliptikus katasztrófa utáni menedzsmentjátékként mind a történet, mind a játékmenet terén nagy érdekességekkel kecsegtet.

Dungeon Warfare: 699 forintba kerül átmenetileg a Dungeon Warfare - illetve a második rész is -, mely egy nagyszerű és kihívásokkal teli tower defense játékként adja kezünkbe a lehetőséget, hogy dungeon lordokká váljunk.
4 hozzászólás

peter97

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Nagyon jó akciók, főleg a Worms!

válasz erre

Gólem

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

fonemaker

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Hát, nálam az Android kínálat mind bezsákolva! röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Terra Fighter 2 Pro behúzva, köszi! mosolygó smiley

válasz erre