Napiapp ajánló (2020. március 16.)

2020. március 16.
18.0941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hero Siege: Pocket Edition: 3390 helyett 890 forintért megy most Androidon egy rövid ideig a Hero Siege: Pocket Edition című hack and slash akciójáték, mely roguelike és RPG elemekkel kínálja nekünk a féktelen kaszabolást.

This War of Mine: 3699 helyett 790 forintba kerül most a Play Áruházban - és egyébként az App Store-on is - a This War of Mine című mobiljáték, melyben lehetőségünk nyílik megismerni a háború igazi borzalmait.

Dungeon Maker: 1290 forint helyett 699 forintba kerül most egy rövid ideig a Dungeon Maker, mely stratégiai szerepjátékként, enyhén japános beütéssel egyenesen a hőskorba vezet vissza minket egy kicsikét.

App Store:

Nimian Legends: Vandgels: 699 forintra leárazva vásárolhatjuk meg magunknak átmenetileg az App Store kínálatából a Nimian Legends: Vandgels című nyitott világú szerepjátékot, mely a maga nemében igazi csodának tekinthető.

Joe Dever's Lone Wolf: totál ingyen szerezhetjük be magunknak iOS-re egy rövid ideig a Joe Dever's Lone Wolf-ot, mely a szöveges és a klasszikus akció-szerepjátékok ötvözeteként egy igazán különleges élményt kínál nekünk.

Endless Archery: Chill & Shoot: a könnyed kikapcsolódás kedvelőinek örömére ingyen van most átmenetileg az Endless Archery: Chill & Shoot, melyben az íjászat nyugtató és kihívásokkal teli oldalát ismerhetjük meg.
4 hozzászólás

ferencziakos

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Imádom, hogy ilyen helyzetekben is itt vagytok stabil pontnak. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

4 éve, 5 hónapja és 10 napja

iOS nagyon komoly, de az androidos is nagy akciókat kapott! meglepett smiley Királyság!

válasz erre

peter97

4 éve, 5 hónapja és 10 napja

Ez komoly felhozatal! Androidra be is vásároltam!

válasz erre

Bencus86

4 éve, 5 hónapja és 10 napja

Nagyon nagyon jó akciók vannak ma!!!! meglepett smiley Köszönjük a listát! mosolygó smiley

válasz erre