Napiapp ajánló (2020. március 20.)

2020. március 20.
17.3941
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Superbrothers Sword & Sworcery: 1090 helyett totál ingyen szerezhetjük be magunknak a Play Áruházból a Superbrothers Sword & Sworcery című akció-kalandot, melyben igencsak különös élmények várnak ránk sok-sok kardcsata és egy érdekes történet társaságában.

Tokaido: 790 forint helyett totál ingyen megy most átmenetileg Androidon a Tokaido, mely a jól ismert társasjáték digitalizált változataként kifejezetten ajánlott unaloműző lehet így a koronavírus-járvány kellős közepén.

Death Road to Canada: rekord alacsony áron, 90 százalékos leárazással tudjuk beszerezni most magunknak 3799 helyett 399 forintért a Death Road to Canada című mobiljátékot, melyben lehetőségünk nyílik megismerni egy izgalmas zombikalandot egy Kanada felé tartó utazás során.

App Store:

Dino Rush: ha kedveljük az oldalnézetes endless runnereket, akkor csapjunk most le gyorsan a Dino Rush-ra az App Store-ról, lévén a különleges őslénykaland átmenetileg teljesen ingyen beilleszthető a gyűjteményünkbe.

Mindkeeper: The Lurking Fear: 699 forintra leárazva megy most iOS-en a Mindkeeper: The Lurking Fear című horrorkaland, mely kiváló minőségével, nagyszerű történetével, mindemellett pedig tonnányi fejtörőjével igyekszik elkápráztatni minket.

PAKO: totál ingyen megy most egy rövid ideig a PAKO, melynek semmi köze Fekete Pákóhoz, ellenben annál több az autós üldözések világához, lévén ebben az alkotásban a rendőrök elől menekülhetünk, gyakorlatilag tűzön-vízen át.
3 hozzászólás

Gólem

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez a mai is igen komoly felhozatal volt! Köszi érte!

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagggggyon király nap, köszönjük!!!

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Köszi, ez igen király gyűjtemény mára!

válasz erre