Napiapp ajánló (2020. március 23.)

2020. március 23.
8.6961
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Freelancer Simulator Inc: 159 forint helyett teljesen ingyen csaphatjuk le magunknak most átmenetileg a Freelancer Simulator Inc című mobiljátékot, melyben az lesz a feladatunk, hogy saját vállalkozást indítsunk, és a lehető legtöbb pénzt keressük vele.

Sky Dancer Premium: 329 forint helyett teljesen ingyen megy most Androidon a Sky Dancer Premium, avagy a különleges ritmusjáték reklámoktól megtisztított változata, amivel szénné parkourozhatjuk magunkat a csinos pályákon.

Ravensword: Shadowlands: 2299 forint helyett 1290 forintért kaparinthatjuk meg magunknak most egy rövid ideig a Play Áruházból a Ravensword: Shadowlands című 3D-s szerepjátékot, mely nagyon sok konzolos címet is képes kenterbe verni megjelenésével és összetettségével.

App Store:

Dig Deep!: totál ingyen csaphatunk le iOS-re a Dig Deep! című intergalaktikus bányászjátékra, aminek részeként retro grafikai körítés társaságában törhetünk majd egyre mélyebbre és mélyebbre, a különféle akadályok leküzdése mellett.

Waking Violet: szintén totál ingyen megy most iOS-en a kis Viola kalandjait feldolgozó Waking Violet, mely egy klasszikus 2D-s top-down puzzlerként lehetőséget ad az ügyeskedésre és az okoskodásra, méghozzá rengeteg varázslat, köztük az idő manipulációjának képességével.

Cubesc: hogy ne szakítsuk meg a sort, szintén totál ingyen megy most az App Store-on a Cubesc című puzzler, melyben alaposan meg kell mozgatnunk majd agytekervényeinket, lévén minden pályán egy kis szellem társaságában kell megtalálnunk a kivezető utat, amihez rengeteg fejtörőt kell megoldanunk.
5 hozzászólás

Direktor

2 hónapja, 2 hete

Nagyszerű hétfő ez, köszi!

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 2 hete

iOS-re bezsákolva.

válasz erre

peter97

2 hónapja, 2 hete

Kiváló hétindítás!

válasz erre

Gólem

2 hónapja, 2 hete

Nagyon király, köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 2 hete

Sky Dancer Premium már jön is, köszi!

válasz erre