Napiapp ajánló (2020. március 25.)

2020. március 25.
8.5391
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Johnny Bonasera 1: 799 forint helyett teljesen ingyen letölthetjük magunknak a Play Áruházból a Johnny Bonasera kalandjáték legelső epizódját, melyben egy szerencsétlen kiskölyök történetét ismerhetjük meg, akit mindig csúnyán helyben hagy egy punk banda.

Wayward Souls: ha szeretjük a klasszikus japán szerepjátékokat, 2699 forint helyett 399 forintba kerül most átmenetileg a Wayward Souls, mely egyenesen ajándéknak tekinthető abban az esetben, ha szeretjük például a korai Final Fantasy epizódokat.

Trail Boss BMX: 1499 forint helyett 399 forintba kerül most egy rövid ideig a Trail Boss BMX is a Play Áruházban, aminek részeként a BMX-es trükközés világába kaphatunk egy rendkívül alapos betekintőt.

App Store:

Johnny Bonasera 1: az App Store-on is teljesen ingyenessé tették átmenetileg a Johnny Bonasera című kalandjáték legelső részét, így amennyiben kedveljük a klasszikus és látványos point and click kalandokat, most itt az ideje kipróbálni.

Escape from Twisted Manor! : ha egy sokkal sötétebb, horrorisztikusabb kalandra vágyunk, ami ráadásul önmagában teljes élményt nyújt, érdemes lehet beszerezni most az Escape from Twisted Manor! című mobiljátékot is, mely szintén ingyen van egy ideig.

Powerless: 349 forintra leárazták most egy időre a Powerless című szöveges szerepjátékot, aminek részeként azt az apokaliptikus helyzetet ismerhetjük meg, hogy mi történne, ha a Földről eltűnne az elektromosság. Te vajon túlélnéd?
4 hozzászólás

Gólem

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyszerű akciók ismét!

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Korrekt pakk, köszönjük a válogatást!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Fincsiiiiii!

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Johnny Bonasera már megvolt egy ingyenes akcióból, de a Wayward Soulst már kapom is le, ennyiért ajándék!

válasz erre