Napiapp ajánló (2020. március 27.)

2020. március 27.
9.0551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Monument Valley 2: nem hiszitek el, hiszen mi is alig hisszük el, de teljesen igaz, az ustwo games csapata teljesen szabadon letölthetővé tette Androidon a Monument Valley 2-t egy rövid ideig, így most mindenki ingyen beszerezheti magának az egyik legjobb mobilos logikai játékot.

Lara Croft GO: 2390 forint helyett teljesen ingyen megy most a Play Áruházban a Lara Croft GO is, melyben a Tomb Raider ismert sztárját egy rendkívül taktikus kalandban terelgethetjük majd pályáról-pályára.

Little Inferno: nagy leárazásba kezdett a Play Áruházban - és az App Store-on is - a Tomorrow Corporation, aminek részeként 1490 helyett például mindössze 799 forintért tölthető le most átmenetileg a Little Inferno című pokoli őrület is.

App Store:

Cat Quest: a szánkat is eltátottuk tőle, de a The Gentlebros csapata tényleg szabadon letölthetővé tette most mindenkinek iOS-en a Cat Quest című szerepjátékot, melyben egy cicalovag oldalán a korai Zelda-játékokra hajazó élmények várnak ránk.

Earth Atlantis: szintén totál ingyen megy most az App Store-on az Earth Atlantis, egy különös, korabeli térképes stílusban megálmodott oldalnézetes ügyességi akciójáték, melyben a tengerek és óceánok mélyére ereszkedhetünk tengeralattjárónkkal.

Titan Quest HD: amennyiben egy kitűnő Diablo-klónt keresünk, egy orbitális élményt fillérekért, akkor most használjuk ki, hogy pár napig 1090 forintba kerül a Titan Quest HD, melyben egy az ókori mitológiák által ihletett fantáziavilágban kalandozhatunk majd.
3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja

Brutál ez a nap!!!!

válasz erre

Gólem

1 éve, 4 hónapja

Hát ez egy szuper nap, köszönjük!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 4 hónapja

A Lara croft jó akció!

válasz erre