Napiapp ajánló (2020. március 30.)

2020. március 30.
8.4761
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Cat Quest: iOS után most végre Androidon is totál ingyen letölthető mindenkinek a Cat Quest című szerepjáték, mely a The Gentlebros alkotásaként egy cicalovag oldalán egyenesen a legendás Zelda-játékok világába kalauzol el minket.

Death Squared: ha egy egyedül, vagy kooperatív módban élvezhető puzzlert keresel magadnak, a Death Squared jóvoltából most lehetőséged nyílik belekóstolni egy nagyszerű alkotásba, méghozzá 400 forint helyett 249 forintért.

OTTTD: Over The Top TD: szintén 249 forintba kerül átmenetileg Androidon az OTTTD: Over The Top TD, mely a tower defense stratégiák egyik nagyágyújaként, akció-szerepjátékos elemek sokaságával kínál nekünk kimagasló élményeket.

App Store:

Monument Valley 2: a várakozásoknak megfelelően Android után végre iOS-en is ingyen letölthető lett a Monument Valley 2, avagy korunk egyik legjobb, rengeteg díjat bezsebelt logikai játéka, melynek szürreális világa azonnal beszippant bárkit.

Super Meat Brother Odyssey: bár csak a nevében van köze a Super Meat Boy-hoz, elég egyértelmű azonban, hogy honnan fúj a szél, így ha a legendás húscafat egy kicsit közérthetőbb történetére vágyunk iOS-en, most 699-ért beszerezhetjük magunknak a Super Meat Brother Odyssey platformert.

Euclidean Skies: ha ennél jobb üzletet keresel, átmenetileg 99 forintért megy most az App Store-on az Euclidean Skies, mely az Euclidean Lands folytatásaként nagyszerűen ötvözi a szürreális világokat a körökre osztott elemekkel és az agyat alaposan megmozgató fejtörőkkel.
4 hozzászólás

Gólem

2 hónapja, 1 hete

Cat Quest behúzva, köszi!!!

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 1 hete

Nagyszerű, köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ingyen Cat Quest!!!!!! YESSSSSSS!!!!!

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ennél jobb hétfő nem is kell!

válasz erre