Napiapp ajánló (2020. március 6.)

2020. március 06.
22.5771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Bloons TD 6: 1799 helyett totál ingyen csaphatjuk le magunknak Androidon a Bloons TD 6 mobiljátékot, mely a legjobb lufipukkogatós tower defense alkotásként ennél jobb áron már biztosan nem fog menni.

The Lost Ship: 1090 helyett szintén ingyen megy most egy rövid ideig a The Lost Ship című klasszikus point and click kalandjáték, melyben egy különleges szigeten egy eltűnt hajó nyomában kutakodhatunk majd.

Shadow of Death: Dark Knight: 150 forint helyett szintén ingyenessé tették most átmenetileg a Shadow of Death: Dark Knight című mobiljátékot, mely az oldalnézetes akciózások között egy kifejezetten eredeti darab lett.

App Store:

Ship Tycoon: ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy milyen nehézségek várnak az emberre egy óriási hajókikötőben, akkor itt az idő beszerezni a Ship Tycoon-t, mely átmenetileg teljesen ingyen beszerezhető magunknak az App Store-ról.

Attack Balls: bár nem váltja meg a világot, ellenben kifejezetten kellemes élményekkel kecsegtet a bubble shooterek műfajában az Attack Balls címre keresztelt mobiljáték, amihez most egy kis ideig szintén ingyen férhetünk hozzá.

Drop The Chicken 2 The Circus: megint totál ingyen megy most iOS-en a Drop The Chicken 2 The Circus című mobilos ügyességi őrület, aminek részeként kipróbálhatjuk a csirkedobálás rejtelmeit, méghozzá cirkuszi közegben.
3 hozzászólás

Bencus86

4 éve, 4 hónapja és 27 napja

Nem a legcombosabb nap, de van benne free, már megérte. mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 4 hónapja és 27 napja

Ma nem volt nagy kedvezmény sajna..

válasz erre

Tommy

4 éve, 4 hónapja és 27 napja

Blooms TD6 és a Drop The Chicken 2 sem akciós.

válasz erre