Napiapp ajánló (2020. március 9.)

2020. március 09.
16.2541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Braveland Pirate: 1499 helyett 169 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig a Braveland Pirate című körökre osztott stratégiára, melynek keretein belül egyenesen a kalózok korába repítenek vissza minket a készítők.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition: ismét akciós áron, 3790 forint helyett 1990 forintért megy most átmenetileg Androidon a Neverwinter Nights: Enhanced Edition című legendás szerepjáték, mely egyenesen a hőskorba repít vissza minket.

Ascendants: Power Rising: 1499 forint helyett 790 forintért szerezhetjük be magunknak most a Play Áruházból az Ascendants: Power Rising-ot, mely a klasszikus JRPG-k taktikus nyomvonalán haladva kínál nekünk élményeket.

App Store:

Apple Knight: Deluxe Edition: 699 forintba kerül átmenetileg iOS-en az Apple Knight: Deluxe Edition, mely egy minden téren régivágású platformerként egyenesen a kilencvenes évek elejére repíthet vissza minket.

Nimian Legends: BrightRidge: szintén 699 forintba kerül most átmenetileg az App Store-on a Nimian Legends: BrightRidge című nyitott világú fantasy kaland, melyben garantáltan különleges élmények sokasága vár majd ránk.

Chess Pro - Ultimate Edition: ha egy igazán profi sakkjátékot szeretnél magadnak, akkor itt az idő lecsapni a Chess Pro - Ultimate Editionre, mely akciós áron sem túl olcsó, de a 2290 forintos árcédula azért kifejezetten kellemesnek nevezhető már.
4 hozzászólás

Gólem

4 éve, 5 hónapja és 18 napja

Ritka az ilyen nap, de ma nem találtam magamnak semmit...

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 5 hónapja és 18 napja

Braveland Pirate behúzva, ez nagyon megéri!

válasz erre

Mendez

4 éve, 5 hónapja és 18 napja

2300 ft egy sakkjátékért??? meglepett smiley Uhh az nagyon nagyon sok.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 5 hónapja és 18 napja

Braveland Pirate de durván van leárazva! meglepett smiley Ennyiért ajándék!

válasz erre