Napiapp ajánló (2020. november 11.)

2020. november 11.
32.5461
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Icewind Dale: Enhanced Edition: 3790 helyett 1890 forint ellenében tudjuk begyűjteni magunknak átmenetileg az Icewind Dale: Enhanced Edition című szerepjátékot, mely a klasszikus retro RPG-k sorát erősíti, méghozzá az eredetihez mérten alaposan megszépült grafikai körítéssel.

Johnny Bonasera 1: 799 forint helyett 459 forintért megy átmenetileg a Johnny Bonasera című kalandjáték első epizódja, melyen kívül van még további három, részeként pedig megismerhetjük kis hősünk történetét, akit egy punk banda terrorizál.

Space Hobo: 2299 helyett 129 forintot kérnek most egy rövid ideig a Space Hobo című árkád stratégiáért, melyből kiderül, hogy a távoli jövőben, az űrben is lesznek hajléktalanok.

App Store:

Bug Heroes Quest: teljesen ingyen csaphatunk le most átmenetileg a Bug Heroes Quest című akciójátékra, mely a Bug Heroes mellékszálaként egy epikus akció-szerepjáték élményét kínálja nekünk nagyszerű sztorival, felfedezésekkel és így tovább.

Little Stars for Little Wars 2: szintén ingyen kaparinthatjuk meg most átmenetileg a Little Stars for Little Wars 2 című RTS-t, melyben különféle csillagrendszerek felett vehetjük át az irányítást, hogy elfoglaljuk az ellenséges szisztémákat.

Triangle: ingyen megy most egy rövid ideig iOS-en a Triangle című különleges stratégia is, mely az ötvenes években született még kézzel fogható formában, a lényege pedig, hogy egyszerre három azonos színű sokszöget tudjunk egyesíteni a játéktéren.
5 hozzászólás

peter97

2 hete

Köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

2 hete

O de király nap, köszi!

válasz erre

Mordorer

2 hete

Szuper nap, köszi srácok!

válasz erre

Szuper a mai napiapp, köszönjük!

válasz erre

fonemaker

2 hete

iOS milyen kemény most.

válasz erre