Napiapp ajánló (2020. november 13.)

2020. november 13.
21.6011
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Sonya The Great Adventure: 990 helyett 209 forintért megy Androidon a Sonya The Great Adventure című kalandjáték, mely a klasszikus point and click és a tárgykeresős elemeket ötvözi egy nagyszerű történettel.

Front Armies: 999 helyett totál ingyen megy most Androidon a Front Armies című stratégia, melyben saját bázist kell építenünk, azt megvédenünk a betolakodóktól és támadást indítani a győzelemért.

Survival Derby 3D: 309 helyett ingyen kaparinthatjuk meg most a Survival Derby 3D-t Androidra, mely egy autós üldözésként a rendőrök előli menekülésre helyezi a hangsúlyt.

App Store:

Demon Hunter 2: 699 forintért tudjuk kipörgetni most átmenetileg a Demon Hunter 2 című Artifex Mundi-kalandot, aminek részeként nem kisebb teendőnk lesz, mint tárgykereséssel és fejtörők megoldással megmentsük az egész világot.

Tally Ho by Kreg Segall: 1790 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en a Tally Ho by Kreg Segall, mely egy szöveges kalandjátékként megmutatja, hogy minimál dizájn társaságában is milyen kellemes élmények várnak ránk egy interaktív történetben.

Transatlantic Ships Sim: 2990 forintra leárazva szerezhetjük most be magunknak átmenetileg a Transatlantic Ships Sim című mobiljátékot, melyben a legkülönfélébb transzatlanti hajók felett vehetjük át az irányítást szimulátoros formában.
4 hozzászólás

Chico

1 hete és 5 napja

Köszi a gyűjtést, srácok!

válasz erre

Bencus86

1 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

1 hete és 5 napja

De szuperek a maiak, köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 5 napja

Soya és Survival Derby berántva, köszi!

válasz erre