Napiapp ajánló (2020. november 16.)

2020. november 16.
1.2511
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Nova Galaxy: 359 forint helyett totál ingyen tudjuk letölteni magunknak a Nova Galaxy címre keresztelt alkotást Androidra, mely egy indie típusú, űrben játszódó tower defense stratégiának tekinthető a legjobbak közül.

Legacy of Elaed: 699 forint helyett 379 forintba kerül átmenetileg a Legacy of Elaed címre keresztelt szerepjáték, mely a legnagyobb klasszikusok nyomdokain haladva a 2D-s retro élményekre koncentrál.

Data Defense: 1290 forint helyett 590 forintba kerül átmenetileg a Data Defense, mely egy rendkívül minimalista tower defense indie játékként a kibertérben játszódik, és elképesztő élményekkel kecsegtet.

App Store:

Clan Of Rabbits: ha egy igazán őrült mobiljátékot keresel, teljesen ingyen letölthető most a Clan Of Rabbits, melyben nyulak klánjaival kell majd harcolnod a legkülönfélébb játékmódokban.

Mystery of Fortune 3: szintén ingyen csaphatunk le most átmenetileg a Mystery of Fortune 3-ra, mely a nagyszerű SRPG sorozat harmadik epizódjaként minden tekintetben folytatja a nagy elődök sajátosságait.

Maze: Path of Light: ha kedveled a labirintusos, útkeresős mobiljátékokat, akkor szerezd be most magadnak átmenetileg totál ingyen a Maze: Path of Light című különlegességet, ami garantáltan kielégíti majd a stílus iránti vágyadat.
3 hozzászólás

peter97

1 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

1 hete és 2 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 2 napja

Nagyon köszönjük!

válasz erre