Napiapp ajánló (2020. november 18.)

2020. november 18.
104.5891
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

ACE Academy: 3490 helyett 699 forintért szerezhetjük be magunknak átmenetileg az ACE Academy címre keresztelt vizuális novellát, mely a távoli jövőbe repít el minket egy robotos vizuális novella részeként.

ShapeOminoes: 500 forint helyett totál ingyen csaphatunk le most átmenetileg a ShapeOminoes című relaxációs puzzlerre, aminek részeként a Jigsaw, a Tangram és a Pentomino kedvelői találhatják meg számításaikat.

Thumper: Pocket Edition: 1790 helyett 389 forintba kerül átmenetileg a Thumper: Pocket Edition címre keresztelt ritmusos akciójáték, mely az egyik legjobb a piacon, ami ezt a két zsánert ötvözte.

App Store:

Achi: totál ingyen szerezhetjük meg magunknak most az Achi címre keresztelt egyedi logikai játékot iOS-ről, mely a klasszikus Tic-Tac-Toe élményével kecsegtet majd nekünk.

Hello Human: szintén ingyen csaphatunk le most átmenetileg a Hello Human című alkotásra iOS-ren, melyben egy rejtélyes MI ellen kell folyamatosan helyt állnunk azért, hogy kiszabaduljunk a kockából.

Farm Mania: ha kedveled a farmos játékokat, és szívesen kipróbálnád magad a virtuális gazdálkodásban, akkor a Farm Mania részeként most átmenetileg egy ingyen letölthető élményben lehet részed.
1 hozzászólás

SamsungFan

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

ShapeOminoes már csorog is lefelé, köszi!

válasz erre