Napiapp ajánló (2020. november 2.)

2020. november 02.
32.6791
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition: mivel 7490 forintért szinte senki sem vásárolta meg, ezért mmost nagyszerű hír, hogy átmenetileg 2299 forintért megy Androidon a Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition című kalandjáték, mely konzolokról érkezett meg mobilokra.

The Legend of Sleepy Hollow: ha nem volt elegendő számodra a halloweeni hercehurca, akkor 309 forint helyett töltsd le totál ingyen a The Legend of Sleepy Hollow című szöveges kalandot egy kis ijesztgetésért.

Levelhead: 2599 forint helyett 1799 forintért illeszthetjük gyűjteményünkbe egy rövid ideig a Levelhead című oldalnézetes csodát, mely a Crashlands fejlesztőinek díjnyertes 2D-s platformereként igazi különlegesség lett a sorban.

App Store:

Animus - Stand Alone: 699 forint ellenében tudjuk beszerezni magunknak átmenetileg az Animus - Stand Alone címre keresztelt zseniális akció-szerepjátékot, mely a Dark Souls sajátosságaira épülve látványos megjelenéssel és kemény küzdelmekkel kecsegtet nekünk.

Stickman Brawl of Rage: totál ingyen csaphatjuk le iOS-en a Stickman Brawl of Rage című oldalnézetes bunyózást, mely különleges megjelenéssel, beat em up élményekkel, realisztikus fizikával és keményvonalas játékmenettel kecsegtet majd számunkra.

Dinosaur Hunt Jurrasic: ha szeretnél dinoszauruszokra vadászni, mindezt természetesen teljesen ingyen és bérmentve, akkor most csapj le a Dinosaur Hunt Jurrasic-ra, melyért egy ideig most egy forintot sem kell fizetned a letöltésért.
4 hozzászólás

fonemaker

3 hete és 2 napja

Köszi srácok a gyűjtést!

válasz erre

Mordorer

3 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

3 hete és 2 napja

Na így kell a hetet kezdeni! Köszi!

válasz erre

Gólem

3 hete és 2 napja

Legend of Sleepy Hollow és Hunt Jurassic már telepítve is, köszi!

válasz erre