Napiapp ajánló (2020. november 20.)

2020. november 20.
105.8851
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Neighbours from Hell: Season 1: 1299 helyett 309 forintba kerül most átmenetileg a Neighbours from Hell: Season 1, a legendás szomszédbosszantó videojáték mobilos változata, ami egy igazi kortalan klasszikusnak tekinthető.

Stickman Ghost 2: Gun Sword: 790 forint helyett teljesen ingyen mérik most átmenetileg a Stickman Ghost 2: Gun Sword-öt, mely az oldalnézetes durvulatok tekintetében egy abszolút az élen járó élményt kínál nekünk, a főszerepben egy árnyéknindzsával.

SLOC: 499 forint helyett szintén ingyen megy most a Play Áruházban a SLOC című logikai játék, mely a Rubik kockára alapozott megoldásokkal kecsegtet nekünk, de ahhoz mérten sokkal különleges élményekkel a főszerepben.

App Store:

Aces of the Luftwaffe Squadron: 699 forintba kerül átmenetileg iOS-en az Aces of the Luftwaffe Squadron címre keresztelt zseniális felsőnézetes akciójáték, melyben a fiktív második világháború legnagyobb légi küzdelmeit élhetjük át felső nézetből.

Faces of Illusion: The Twin Phantoms: szintén 699 forintra leárazva tudjuk most beszerezni az Artifex Mundi nevéhez köthető Faces of Illusion: The Twin Phantoms című kalandjátékot, melyben Párizs szívébe utazhatunk egy őrült történet részeként.

Rebel Cops: 1490 forint ellenében zsákolhatjuk most be átmenetileg a Rebel Cops című rendőrös stratégiai játékot, melyben a rebellis zsaruk kapták a főszerepet egy kifejezetten különleges történet részeként.
3 hozzászólás

SamsungFan

6 hónapja, 6 napja

Nagyszerű, köszönjük!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 6 napja

Köszönjük!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 6 napja

Királyság, hétvégi időtöltésnek tökéletesek lesznek!

válasz erre