Napiapp ajánló (2020. november 23.)

2020. november 23.
105.4891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Longest Night: House of Killer: 4690 forint helyett 449 forintba kerül a The Longest Night: House of Killer címre keresztelt túlélőhorror, melyben nem lesz más dolgunk, minthogy minden eszközzel megpróbáljuk túlélni az egyes pályákat.

Dungeon Warfare: 990 helyett 389 forintért csaphatunk most le átmenetileg a Dungeon Warfare című stratégiai játékra, mely egy kihívásokkal teli tower defense élményt kínál nekünk, a főszerepben nagy kalandozókkal.

Age of History II: 1190 forint helyett 799 forintba kerül az Age of History II, mely a keményvonalas stratégiák kedvelőit igyekszik kiszolgálni egy igazán összetett élmény részeként.

App Store:

Tales of the Orient: 349 forintra leárazva szerezhetjük most be magunknak a Tales of the Orient című mobiljátékot, mely egy epikus kalandként az ősi Japánba kalauzol el minket, méghozzá erőteljes match-3 elemekkel a főszerepben.

Rogue Hearts: totál ingyen kaparinthatjuk meg most átmenetileg a Rogue Hearts című roguelike dungeon crawlert, mely a klasszikus szerepjátékok és körökre osztott stratégiák elemeivel igyekszik megörvendeztetni minket.

AllStarSlams: szintén teljesen ingyen tudjuk letölteni most iOS-re az AllStarSlams című kosárlabdás játékot, melyben a komplett mérkőzések helyett inkább a zsákolások, a kapcsolódó ügyeskedések kapták a főszerepet.
4 hozzászólás

fonemaker

3 éve, 7 hónapja és 17 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 7 hónapja és 17 napja

The Longest Night: House of Killer mekkora akció bakker!!!! meglepett smiley Már veszem is!

válasz erre

Direktor

3 éve, 7 hónapja és 17 napja

De jók a mai appok! Köszi!

válasz erre

peter97

3 éve, 7 hónapja és 17 napja

Ezek ma rohadt jó akciók! meglepett smiley

válasz erre