Napiapp ajánló (2020. november 25.)

2020. november 25.
105.4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Machinarium: talán még soha nem volt olyan olcsó mobilra a Machinarium, mint most, az Amanita Design zseniális kalandjátékát ugyanis 1090 forint helyett most átmenetileg 249 forint ellenében tudjuk beszerezni magunknak.

Very Little Nightmares: hasonlóan szuper, mondhatni kihagyhatatlan akciót kapott a Very Little Nightmares is, melyet 80 százalékkal olcsóbban tudunk begyűjteni, így 2490 helyett 699 forintot kell csak fizetnünk most érte.

Rusty Lake Hotel: 799 forint helyett 449 forintért kaparinthatjuk meg átmenetileg a Rusty Lake Hotel című kalandjátékot Androidra, mely a groteszk és őrült megoldásokat elegyíti a klasszikus point and click elemekkel.

App Store:

The Almost Gone: 349 forintra leárazva szerezhetjük most be magunknak a The Almost Gone című mobiljátékot, mely egy díjnyertes, történetalapú puzzlerként egy az élet és halál közé szorult hősről szól.

The Pillars of the Earth Game: szintén 349 forintba kerül most egy rövid ideig a The Pillars of the Earth Game című kalandjáték, mely A Katedrális című sorozat alapján született, így a jól ismert történet interaktív változata vár benne ránk.

NBA 2K20: 699 forintra leárazva tudjuk beszerezni az egyik, ha nem a legjobb kosárlabdás játékot mobilra, mely NBA 2K20 címmel komplett karrier móddal és rengeteg tartalommal kecsegtet.
4 hozzászólás

peter97

3 éve, 8 hónapja és 9 napja

Köszi köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

3 éve, 8 hónapja és 9 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 8 hónapja és 9 napja

Brutális akciók kerültek mára, rohadt jó! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

3 éve, 8 hónapja és 9 napja

Machinarium alap. Szuper nap, köszönjük!

válasz erre