Napiapp ajánló (2020. november 27.)

2020. november 27.
105.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Death Road to Canada: 3990 forint helyett 890 forintba kerül most átmenetileg a Death Road to Canada című mobiljáték, melyben egy apokalipszis kellős közepén kell eljutnunk Kanadába, méghozzá bármi áron.

Levelhead: 2599 helyett 1390 forintért kaparinthatjuk meg most átmenetileg a Levelhead címre keresztelt oldalnézetes platformert, mely retro köntösbe bújtatva kínálja nekünk a műfaj élményét.

Absolute Drift: 1090 helyett 289 forintba kerül most átmenetileg az Absolute Drift című autós mobiljáték, mely nem hazudik sokat a címével, itt valóban az lesz a cél, hogy minél hatásosabban drifteljünk majd autónk segítségével.

App Store:

Zombie Night Terror: 349 forintra leárazva szerezhetjük most be magunknak a Zombie Night Terror című oldalnézetes akció-platformert, melyben egy zombi-apokalipszis idején kell helytállnunk, de harcosok helyett ezúttal az élőhalottak oldalán.

Bloons TD 6: szintén 349 forintba kerül most egy rövid ideig a Bloons TD 6, mely az egyik legjobb lufipukkasztós mobiljátékként a masszív tower defense élmények kedvelőinek szeretne különleges élményekkel szolgálni.

Zombie Hunts: totál ingyen megy most egy rövid ideig a Zombie Hunts címre keresztelt mobiljáték, melyben nemes egyszerűséggel az lesz a feladatunk, hogy minél több élőhalottat levadásszunk a pályákon.
5 hozzászólás

Bencus86

3 éve, 8 hónapja és 7 napja

Kösz-köszi!

válasz erre

Direktor

3 éve, 8 hónapja és 7 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

zsenikém

3 éve, 8 hónapja és 7 napja

Zombie Hunts már jön is!

válasz erre

fonemaker

3 éve, 8 hónapja és 7 napja

Korrekt akciük vannak ma meglepett smiley köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 8 hónapja és 7 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre