Napiapp ajánló (2020. november 4.)

2020. november 04.
32.4321
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

RFS - Real Flight Simulator: 319 helyett totál ingyen tudjuk letölteni most egy rövid ideig az RFS - Real Flight Simulator című repülős játékot Androidra, melyben a legjobb élmények várnak ránk, ha a levegőbe emelkednénk.

Reigns: 1090 forint helyett 399 forintért megy most átmenetileg a Reigns című mobiljáték, melyben a Tinder-formájában tudjuk irányítani a középkori hatásokkal ellátott történetet, azon belül is egy uralkodóház mindennapjait.

Kingdom Two Crowns: 3999 helyett 2690 forintba kerül átmenetileg a Kingdom Two Crowns című oldalra scrollozós stratégia, mely pixel art grafikával kínál nekünk igazán rendhagyó élményeket.

App Store:

Findit - 200 Pictures: ha szereted a különbségkeresős mobiljátékokat, akkor a Findit - 200 Pictures nagy kedvenced lesz, pláne annak fényében, hogy teljesen szabadon letölthető most iOS-re.

Starman: 699 forintra leárazva megy most iOS-en a Starman című fekete-fehér mobiljáték, aminek részeként a legkülönfélébb fejtörők várnak majd ránk annak érdekében, hogy visszahozzuk a fényt is hősünk életébe.

Earth Atlantis : 1090 forintért megy most a különleges grafikai körítéssel ellátott Earth Atlantis című oldalnézetes akciójáték, melyben a tengerek és óceánok mélyére ereszkedhetünk egy kis szörnyvadászat és ügyeskedés kedvéért.
5 hozzászólás

Mendez

3 hete

Kiváló, köszi!

válasz erre

peter97

3 hete

Szuper, köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

3 hete

Köszönjük a gyűjtést, srácok!

válasz erre

Gólem

3 hete

Bakker, Findit már megvolt.

válasz erre

fonemaker

3 hete

RFS be is húzva, köszi!

válasz erre