Napiapp ajánló (2020. november 6.)

2020. november 06.
32.7391
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Stormhill Mystery: Family Shadows: 999 helyett 450 forintba kerül egy rövid ideig a Stormhill Mystery: Family Shadows című kalandjáték, mely a tárgykeresős és a point and click stílusok keveredéséből született, egy enyhén horrorisztikus körítéssel nyakon öntve az alapokat.

SFD: Rogue TRPG: 1590 forint helyett 890 forintért lehet beszerezni átmenetileg az SFD: Rogue TRPG, melynél különlegesebb és retróbb taktikai szerepjátékot garantáltan nem találsz még egyet Androidra.

O2Jam: ha egy jó ritmusjátékra vágysz mobilon, 990 helyett 349 forint ellenében tudod beszerezni most átmenetileg az O2Jam című ritmusjátékot, mely a Guitar Hero legszebb élményeit adja nekünk.

App Store:

Dream A Little Dream: ha te is szeretsz álmodozni és imádod az egyszerű casual címeket, melyek nyugodalmas, de mégis kihívásokkal teli élményekkel kecsegtetnek, akkor érdemes lehet lecsapnod a Dream A Little Dream-re, mely átmenetileg ingyen megy iOS-en.

Worms 4: 349 forintba kerül egy rövid ideig a Worms 4, mely a legendás kukacháborús akciójáték egyik népszerű epizódjaként biztosan nagy örömet okoz majd a sorozat rajongóinak, hiszen ennyi pénzért egyenesen ajándék.

Escapists 2: Pocket Breakout: 699 forintba kerül átmenetileg az Escapists 2: Pocket Breakout című alkotás, mely a börtönből szöktetős stratégiák kedvelőinek igyekszik kielégíteni az igényeit, méghozzá kimagaslóan nagy tartalommal.
4 hozzászólás

Ronalddo

2 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

2 hete és 5 napja

Köszi szépen!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 5 napja

Köszönjük!

válasz erre

Chico

2 hete és 5 napja

iOS most jobb. Köszi a gyűjtést!

válasz erre