Napiapp ajánló (2020. november 9.)

2020. november 09.
32.9401
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dungeon Shooter: The Forgotten Temple: 590 helyett totál ingyen megy most a Dungeon Shooter: The Forgotten Temple című többjátékos FPS, melyben alaposan berendezett, félelmetes ellenfelektől és kincsektől hemzsegő dungeonok várnak arra, hogy kitakaríthassuk őket.

Sheltered: 1490 helyett 399 forintba kerül most a Sheltered című poszt-apokaliptikus menedzserjáték, melyben a túlélés és családunk fenntartása lesz a célunk egy nukleáris holokausztot követően.

Penarium: 699 helyett 399 forintba kerül most átmenetileg a Penarium, mely egy retro hatású, 2D-s aréna árkád játék, ahol a rohanás és az ügyeskedés kapja majd a központi szerepet.

App Store:

Endless Archery: Chill & Shoot: teljesen ingyen csaphatunk le most átmenetileg az Endless Archery: Chill & Shoot címre keresztelt árkád játékra, melynek részeként íjásztehetségünket bizonyíthatjuk be a világ előtt.

reky: 699 forintért csaphatunk le most átmenetileg a reky címre keresztelt minimalisztikus ügyességi játékra, mely első blikkre egyszerűnek tűnhet, de hamar rájössz majd, hogy itt bizony óriási kihívások várnak rád.

112 Operator: 2490 forintért kaparinthatjuk meg magunknak iOS-en a 112 Operator című stratégiát, melyben egy segélyhívó operátora felett kell átvennünk az irányítást, hogy mindig a megfelelő időben és helyre érhessen a segítség.
3 hozzászólás

ferencziakos

2 hete és 2 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 2 napja

Dungeon Shooter: The Forgotten Temple behúzva, köszi!

válasz erre

peter97

2 hete és 2 napja

Nagyszerű hétindítás, köszönjük!

válasz erre