Napiapp ajánló (2020. október 12.)

2020. október 12.
7.7841
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Trials of Harmony: 1590 helyett 790 forintért kaparinthatjuk meg magunknak átmenetileg a Trials of Harmony címre keresztelt vizuális novellát, mely retro pixel köntösben kínálja nekünk az elveszett telefonos problémakört.

OVIVO: 459 forint helyett 269 forintért tudunk lecsapni most átmenetileg az OVIVO címre keresztelt fekete-fehér platformerre, aminek részeként egy különleges oldalnézetes élmény vár majd ránk, fejtörőkkel és illúziókkal kiegészülve.

Peace, Death!: 590 helyett 379 forintért csaphatjuk most le átmenetileg a Peace, Death! címre keresztelt árkád játékot, melyben nem kisebb személy, mint a Kaszás felett vehetjük át az irányítást.

App Store:

Nodeshifter: 699 forintért megy most átmenetileg a Nodeshifter című árkád stílusú roguelike akciójáték, melyben művészi grafikai körítés és különleges élmények társaságában kaphatunk hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető sajátosságokat.

Crash Dive: 1490 forintra leárazva kaparinthatjuk meg átmenetileg a Crash Dive címre keresztelt tengeralattjárós szimulátort, melyben az lesz a feladatunk, hogy minél több ellenséges hadihajót süllyesszünk el a mélyből.

8 Bit Space: totál ingyen csaphatunk le most átmenetileg az 8 Bit Space címre keresztelt retro platformerre, mely nem kínál zsákbamacskát, valóban visszarepít minket a 8 bites korszakba, egészen pontosan a ZX Spectrumos idősíkra.
4 hozzászólás

Mendez

2 hete és 2 napja

Köszönjük!

válasz erre

peter97

2 hete és 2 napja

Köszönjük!

- Neked is Celam! -

válasz erre

Celam

2 hete és 3 napja

Most ingyenes a Boss Rush című mitológiai témákkal operáló oldalnézetes 2D Soulslike játék is, a Runic Curse alkotójától, szintén rajzolt hatású grafikával:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AlexeySuslin.BossRushMythologyMobile

válasz erre

Direktor

2 hete és 3 napja

8 bit space de király!!!

válasz erre