Napiapp ajánló (2020. október 16.)

2020. október 16.
9.6231
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Teslagrad: 2190 forint helyett 710 forintért kaphatjuk most meg Androidon - és egyébként iOS-en is - a Teslagrad című zseniális oldalnézetes ügyességi platformert, mely erősen Tesla hagyatékára épül.

Rebel Cops: 2599 forint helyett 1590 forintba kerül átmenetileg a Rebel Cops című rendőrös mobiljáték, melyben ha nem is tartozunk majd a hatóság kötelékébe, de az biztos, hogy mi állunk majd az igazság oldalán.

Evoland: 899 forint 349 forintért mérik most a Play Áruházban az Evoland című szerepjátékot, mely minden téren a műfaj klasszikus, retro, kalandos oldalát igyekszik népszerűsíteni kiváló minőségben.

App Store:

The Last Roman Village: 349 forintra leárazva szerezhetjük be most iOS-re a The Last Roman Village címre keresztelt stratégiát, melyben Marcus Aurelius oldalán fel kell építenünk és meg kell védenünk az utolsó római falut.

Clouds & Sheep 2: 349 forintba kerül most átmenetileg a Clouds & Sheep 2 prémium változata, mely egy nagyszerű kis logikai és ügyességi mobiljáték, a főszerepben - meglepő módon - felhőkkel és bárányokkal.

TITANIC - Midnight: bár akciós áron sem valami olcsó, azonban most 6490 forintba kerül egy rövid ideig a TITANIC - Midnight, melynek részeként a legendás Titanic tragédiáját élhetjük át kalandjátékos formában.
5 hozzászólás

Chico

1 hete és 6 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Mendez

1 hete és 6 napja

Nem ez a legcombosabb nap, de azért köszönjük!

válasz erre

ferencziakos

1 hete és 6 napja

Ma nem találtam magamnak semmit.

válasz erre

peter97

2 hete

Köszönjük!

válasz erre

Teslagrad ennyiért nagyon király!

válasz erre